. Borongan Imah Paké Tanning Kanopi Solarium W1 360 Rotasi Foldable Pabrik jeung Supplier|Merican

Merican Solarium W1 Tanning Kanopi

Katerangan pondok:


  • model:Solarium W1
  • konfigurasi:10 PCS / 100W
  • Merk lampu:Cosmedico Cosmosun
  • Voltaseu:110V-240V
  • kakuatan:1KW
  • ukuran:1890*840*190MM
  • beurat:45kg
  • Waktos prosés:7 - 30 poé gawé
  • Garansi:2 taun
  • ngaropéa:OEM & ODM
  • Rincian produk

    Amérika-solarium-w1-banner

    Panjelasan Produk

    Kanopi penyamakan MERICAN solarium W1 mangrupikeun lipetan satengah kanopi anu murah, anu dirarancang khusus pikeun dianggo bumi.Rotasi kanopi 360 gaduh desain inovatif anu matak ngagampangkeun dianggo di bumi, kalayan dasar roda sareng pigura anu hampang anu nyababkeun beurat total dugi ka 45Kg.Sanaos modél ieu dikembangkeun pikeun bumi, éta masih nawiskeun kinerja canggih sareng hasil tanning profésional anu saé.

    Prinsipna

    Merican Solarium W1 tanning bed ngagabungkeun UVA sareng UVB pikeun sacara efektif ngahontal lapisan jero kulit, ngamajukeun produksi sareng fiksasi melanin, sareng merangsang vitalitas langkung seueur sél nalika ngabentuk melanin dina lapisan kulit anu langkung jero sahingga sacara efektif ngahontal hasil anu sampurna. tina samak beautifully jeung healthily.

    Parameter Merican Solarium W1

    Modél W1-8 W1-10 W1-12
    Lampu reflektor 8 PCS * 100 Watt 10pcs * 100 Watt 12pcs * 100 Watt
    Total kakuatan 800W 1000W 1200W
    Merk lampu Cosmedico
    Panjang lampu 1760 mm
    Warna pilihan Bodas, Hideung, Beureum atawa ngaropéa
    Ukuran produk 1860mm * 720mm * 1080mm
    Ukuran pakét 2000mm * 970mm * 1080mm
    2.2 CBM
    Beurat kotor 60 Kg
    Beurat bersih 45 Kg
    Voltaseu 110V - 380V
    Sesi samak 10 - 12 menit
    jasa OEM Enya
    MOQ 1 set
    Waktos pangiriman 1-2 poé gawé (di-stock), atawa gumantung kana kuantitas urutan Anjeun
    Garansi 2 taun

    MERICAN Solarium W1 Fitur

    1. 1. kanopi tanning tambahan badag
    2. 2. 360 derajat puteran panel
    3. 3. Énergi dikumpulkeun desain bentuk cangkang
    4. 4. 600 jam waktos jasa
    5. 5. Gampang dirakit

    Highlines tina Solarium W1

    Ngagunakeun Merican Solarium W1 Sateuacan & Saatos

    merican-solarium-saméméh jeung sanggeus

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami