. Borongan Merican Anyar Kadatangan méwah PBM M6N Terapi Lampu Pod Pabrik jeung Supplier|Merican

LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

Katerangan pondok:

MERICAN NEW DESIGN M6N, The Full Body PBM Therapy Pod-M6N mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa


Rincian produk

Mangpaat

1. 45.000 Beureum & Near-Infrabeureum Hirupna LEDs kalawan 100.000 rating jam.

2. dénsitas pangluhurna LED bead dina pasaran.

3. Unik HD 360 ° design paparan lampu.

4. kabin interior badag kalayan tungtung kabuka pikeun ngurangan claustrophobia.

5. Nganggo panjang gelombang khusus (foton) cahaya anu paling up-to-date sareng dibuktikeun sacara ilmiah dina kisaran lampu infra beureum (NIR) anu katingali beureum atanapi halimunan.

6. Pikeun relief nyeri bébas ubar jeung penyembuhan hadé ngaliwatan 'pangalusna di kelas' produk jeung jasa photomedicine.

parameter

Modél No. M6N
Peunteun LED 50.000 jam
Diménsi 2198 * 1157 * 1079 mm
Irradiance 129 mw/cm2
Total kakuatan 8.000 Watt
Panjang gelombang 630nm 660nm 810nm 850nm 940nm
Disarankeun waktos perlakuan 5-9 Menit
Kontrol mandiri unggal panjang gelombang standar
Gelombang kontinyu leres standar
Variabel pulsa (1-15000Hz) Sumuhun
Unit kadali jauh Kontrol tablet nirkabel
Unit kontrol batin Sistem kontrol layar toél
Kontrol tablet ti hareup enya

Pangaruh

https://www.mericanholding.com/led-red-light-infrared-therapy-bed-m6n-product/

1. Foton (cahaya) diserep ku sél nu ngurangan sepuh tina radikal bébas ngaruksak pikeun mulangkeun produksi énergi dina tingkat sélulér.

2. Peradangan diréduksi sarta penyembuhan tatu, tendons, otot jeung saraf didorong sanggeus perlakuan.

3. Bisa ngubaran jeung mantuan sababaraha kaayaan jeung masalah kaséhatan sakuliah awak.

4. Aya henteu efek samping - kawas resép na over-the-counter pangobatan mana efek samping keur sabagian anu diucapkan sarta debilitating.

5. Alatan inténsitas cahaya dipaké (irradiance) ngan waktu pondok diperlukeun pikeun meunangkeun éfék terapi pangalusna.

6. Photobiomodulation (PBM) spésifik sél teu spésifik kondisi, ku kituna sababaraha kaayaan/gejala dina awak bisa dirawat sakaligus.

7. Terapi Photodynamic (PDT) bisa dipaké pikeun adjuvant ngubaran atawa nyegah sababaraha kangker jero awak anjeun.

8. PDT bisa dipaké pikeun ngubaran sababaraha kaayaan non-kanker.

https://www.mericanholding.com/led-red-light-infrared-therapy-bed-m6n-product/
https://www.mericanholding.com/led-red-light-infrared-therapy-bed-m6n-product/

9. Ningkatkeun fungsi mitokondria, ajakan saktivasina sél tem.

10. Ngurangan peradangan kronis, ngaronjat produksi kolagén jeung elastin, ningkat sirkulasi.

11. Pasén recovering tina tatu sarta prosedur médis geus ngalaman teuing kirang nyeri and inflammation, kalawan hasil penyembuhan gancang, nalika ngagunakeun perlakuan lampu beureum.

12. Gancang, recovery kirang nyeri tina bedah jeung terapi lampu beureum.

13. Terapi lampu beureum nyata ngaronjat kakuatan tensile jeung kontraksi tatu, pikeun leuwih gancang, hasil penyembuhan leuwih éféktif sakuliah awak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami