Kualifikasi perusahaan

Kolagén Pesanggrahan Panémbong Patén

EMF Test Laporan

Otorisasi Agen Eksklusif Jérman COSMEDICO di Cina

Sertipikat FDA

Sertipikat produk téknologi luhur

Horizontal Tanning Pesanggrahan CE bijil

Horizontal Tanning Pesanggrahan CE bijil-EMC

Horizontal Tanning Pesanggrahan LVD bijil

Horizontal Tanning Pesanggrahan RoHS Sertipikat

Sertipikat Kualitas ISO9001

Mesin bohong Beauty (W4) Patén Desain penampilan

Mary Ratu Kaséhatan Beauty Cabin Quality Inspection Laporan

Merican Collagén Pesanggrahan PSE Sertipikat

Philips Otorisasi

Sertipikat produk

SGS bijil

Laporan Inspeksi Kualitas Solarium

Patén Modél Utiliti tina Kabin Kaéndahan Horizontal

Sertipikat TUV

Sertipikat patén desain vertikal (F10).

Asosiasi Kedokteran Rehabilitasi Cina nyaéta organisasi akademik nasional anu diadegkeun dina 1983 kalayan persetujuan ti Kamentrian Kaséhatan sareng didaptarkeun di Kamentrian Sipil.Ieu ngagabung jeung Asosiasi Cina pikeun Élmu jeung Téhnologi di 1987, Asosiasi Internasional Kedokteran Rehabilitasi dina taun anu sarua, sarta International Society of Kedokteran Fisik sarta Kedokteran Rehabilitasi di 2001. Institut ieu lokasina di Rumah Sakit Silaturahim Cina-Jepang di Beijing.

Co-organizer tina HMCC Postpartum Kaséhatan Festival munggaran tur Industri Expo

Co-sponsor tina HMCC Postpartum Kaséhatan Festival munggaran tur Industri Expo

Penghargaan Inovasi Téknologi Taunan Piala Junze 2020

Anggota Kelompok Kerja Kerjasama Internasional sareng Pangembangan Industri Asosiasi Kedokteran Rehabilitasi Cina

Kualitas Service Integritas AAA perusahaan

Produk anu dipercaya