. Borongan Stylish Merican 24 ka 28 tabung W4 Profesional iklas turun imah tanning ranjang Pabrik jeung Supplier|Merican

imah iklas turun sunbed solarium tanning bed W4

Katerangan pondok:

MERICAN W4 mangrupikeun ranjang penyamakan bumi kelas profésional anu gaya sapertos efektif.Dirancang pikeun panungtungan, kalawan pigura awét dijieun tina campuran aluminium sarta baja, W4 blends a exterior méwah jeung téhnologi interior inovatif pikeun dampak kakuatan tinggi.Aya pilihan 24-tabung sareng 28-tabung pikeun ranjang tanning W4 anu nawiskeun sinyalna optimal sareng luar biasa, bahkan distribusi cahaya dina raray sareng awak.Jumlah tabung tanning anu luhur hartosna, gumantung kana lampu anu dipilih, hasil anu dipikahoyong pikeun unggal jinis kulit tiasa dihontal dina 20 menit.

W4 tiasa disaluyukeun pikeun kabutuhan sareng jinis kulit masing-masing, kalayan pilihan lampu penyamakan pikeun dipilih.Pilihan lampu pikeun sunbed W4 diantarana:
UV standar: tabung tanning kinerja tinggi cocog pikeun kalolobaan jenis kulit

High Power tambah: Tabung tanning super-gancang nyiptakeun hasil dina 5-7 menit
Collage: Lampu non-tanning anu ngaganggu produksi kolagén
Collatan: Lampu revolusioner nawiskeun stimulasi tanning sareng kolagén
Vitamin D Lime Lite Twist: Lampu terapi héjo pikeun ningkatkeun penampilan kulit

Merican gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran téknis anu kuat, anu ogé tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anjeun.Mangga konsultasi kami pikeun detil.


Rincian produk

Tinjauan produk

W4 runtuyan tanning bed adopts desain Éropa spasi-tingkat full-kabin;desain internal geus undergone loba percobaan klinis tur geus ngembangkeun desain anu conforms kana awak manusa.Nalika nasabah ngagolér, sakujur awak dibungkus sareng nyaman pisan.Kalayan fungsi musik anu diwangun, anjeun tiasa bersantai bari ngaraosan kaéndahan.

Aplikasi

Pikeun salons tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, rumah tangga, rumah sakit bedah plastik, jsb Merican boga tim panalungtikan sarta pamekaran teknis kuat, nu ogé bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.Mangga konsultasi kami pikeun detil.

Parameter produk

Modél produk

W4|W4 Tambih Deui

Jumlah tabung

24 tabung * 100W|28 tabung * 100W

Sumber Cahaya

Jérman Cosmedico Cosmosun

Abstraktor panas

Opat Mesin Cooling Fans

Sistim kontrol

System Control calakan, System Control Pad Wifi

Sasayogian tanaga

110V / 220V

Ayeuna (220V)

10.9A|12.7A

Daya Produk

2,4 kW|2,8 kW

Ukuran produk

L1920 * W850 * H850 mm

Beurat produk

110 kg

Kapasitas beurat

200 kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami