ad_loukban

13 taun, layanan OEM / ODM / OBM, konsumén di leuwih ti 100 nagara

Hirup Geulis, Babaturan Sehat

Merican Ngayakeun

Saprak ngadegna, Merican Holding Grup geus fokus kana panalungtikan industri Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan & Beauty dina widang optoelectronics, napel pentingna hébat kana panalungtikan produk jeung ngembangkeun sarta inovasi, anut kana garis produk ku panalungtikan sarta pamekaran bebas, sarta ngadegkeun kuat. tim panalungtikan sarta pamekaran teknis dipingpin ku ahli optik mahér dina téhnologi aplikasi spéktral.

Carita merek

Diadegkeun dina 2008 salaku produsén alat asli, Merican Holding Group ayeuna mangrupikeun supplier global anu unggul dina widang kabugaran, gaya hirup sareng kasehatan.

Merican Holding Group mangrupikeun perusahaan grup téknologi tinggi dina industri kabugaran sareng kageulisan anu ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa.Tujuanana nyaéta nyebarkeun globalisasi, ngawujudkeun manajemén markas perusahaan, sareng nguatkeun investasi strategis sareng integrasi sumber daya dina industri kageulisan sareng kaséhatan.

wangunan perusahaan 2

Usaha Urang

Pilih kategori anu paling caket sareng kabutuhan bisnis atanapi pribadi anjeun

  • nyeri-manajemén-puseur
  • Resort-&-spa
  • kageulisan-salon
  • olahraga-pamulihan-puseur
  • btm-spanduk-5
  • btm-spanduk-6
saméméhna
Teras