Terapi Lampu Beureum

  • Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

    Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

    Milih Model Operasi PBMT M4 boga dua model operasi pikeun perlakuan ngaropéa: (A) Mode gelombang kontinyu (CW) (B) Mode pulsed variabel (1-5000 Hz) Sababaraha Increments Pulse PBMT M4 bisa ngarobah frékuénsi lampu pulsed ku 1 , 10, atawa 100 Hz increments.Kontrol Bebas Panjang Gelombang sareng PBMT M4, anjeun tiasa ngontrol unggal panjang gelombang sacara mandiri pikeun dosis anu sampurna unggal waktos.Dirancang Éstétis PBMT M4 gaduh desain éstétis, upscale sareng kakuatan ...
  • Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    KUMAHA TERAPI LAMPU BEUREU MAH?Nalika dikirimkeun dina panjang gelombang sareng tingkat énergi anu optimal, lampu infra red beureum sareng caket ngajaga sél awak anjeun tina karusakan oksida nitrat, anu sanés tiasa ngeureunkeun produksi ATP sél nalika anjeun setrés atanapi gering.Foton lampu beureum ngidinan sél anjeun neruskeun ngamangpaatkeun oksigén éféktif ku ngaminimalkeun nyerep oksida nitrat.Ngan terapi lampu beureum bisa ngahontal sagala jalan kana mitokondria sél pikeun merangsang ...
  • Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

    Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

    Merican M1 360 gelar Rotary terapi lampu kanopi.Henteu masalah iklas atanapi nangtung, anjeun tiasa ngaraosan waktos perawatan kaséhatan atanapi waktos peremajaan kulit kalayan gampang.Desain fashion Ieu fléksibel tur bisa ngahemat spasi.Kualitas High dipingpin pikeun 30000 jam hirupna, High-dénsitas dipingpin Asép Sunandar Sunarya teh Garansi pangaruh.

     

    1. Pigura swiveling anu ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang pindah ti horizontal (lay-handap) atawa vertikal (stand-up) terapi lampu.

    2. Desain portabel tur lightweight pikeun terapi lampu di-imah gampang.

    3. Kanopi datang pinuh dirakit sarta ngan nempel kana base rolling.

    4. jangkungna adjustable pikeun operasi gampang.

    5. Tilu tombol sistem kontrol

    Tempat lumaku:Imah, Spa, Salon Tanning, Kabugaran sareng Puseur Kaséhatan,

     

  • Imah Paké Lampu Beureum LED Terapi Kanopi M3

    Imah Paké Lampu Beureum LED Terapi Kanopi M3

    The MERICAN lampu beureum Kanopi M3 nu ngadopsi kabuka sarta katutup lay-handap kalawan konsép design torowongan luhur jeung handap kabin, susunan 360 derajat lampu pinuh nyaangan unggal inci kulit, kalawan kurung lampu, merenah tur fléksibel.

  • rejuvenation kulit stan terapi lampu beureum M4

    rejuvenation kulit stan terapi lampu beureum M4

    ranjang terapi lampu Merican M4 Beureum bisa jadi alat cageur sarta aman pikeun recovery awak jeung rejuvenation kulit.Multi-panjang gelombang bisa dipilih pikeun ngajukeun béda.Tina sistem Musik, sistem sambungan wifi, panyesuaian pulsa sareng sambungan bluetooth, jsb, sadaya desain anu pikaresepeun ngan ukur hoyong ngabantosan para palanggan ngaraosan waktosna dina ranjang.

    Tempat lumaku: klinik, spa, wellness & Puseur Kaséhatan, salon, Center kulit, Workshop

  • ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

    ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

    The Whole Body PBM Therapy Pod-M6 mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap datar anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

    Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa

  • LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

    LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

    MERICAN NEW DESIGN M6N, The Full Body PBM Therapy Pod-M6N mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

    Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa