Tim R&D

Kusabab ngadegna Merican urang, urang geus salawasna fokus kana panalungtikan dina optik field.Our tim R & D ieu dipingpin ku ahli optik ti aplikasi spéktral kamahéran, sarta puluhan elites teknis, kayaning Beauty & Optical ahli panalungtikan domestik jeung asing, senior engineers.The ngembangkeun sarta aplikasi énergi lampu mangrupakeun arah panalungtikan utama, ti sudut pandang panalungtikan sarta pamekaran, ningkatkeun produk jeung téhnologi pikeun mastikeun panalungtikan ngembangkeun produk bisa mingpin dunya.

Cahaya nyaéta kahirupan sorangan.Dina panjang gelombang jeung inténsitas nu tangtu, cahaya kaserep ku reséptor dina kulit, sarta ngahasilkeun éfék biologis nu tangtu gumantung kana penetrasi na.Sanggeus taun panalungtikan sarta verifikasi klinis, phototherapy boga épék atra tina perbaikan kulit, perbaikan sistem sirkulasi, sagala rupa nyeri jaringan & perbaikan neurotic, rehabilitasi postpartum sarta pamutahiran kekebalan kana pamutahiran saré, jsb Phototherapy geus loba dipaké dina widang kaéndahan sarta kaséhatan sarta katarik. perhatian loba ulama jeung masarakat umum.

Andy Shi

Pangadeg Merican nyekel

Sarjana panalungtikan terapan dina spéktrum Biometric

Sarjana panalungtikan téknologi médis optik

Ulama panaliti aplikasi klinis fototerapi

Ahli dina aplikasi médis optik & evaluasi téhnologi

Ahli dina téhnologi kageulisan optik sarta aplikasi klinis

Anggota Asosiasi Estetika Médis & Kosmétologi

Anggota Panitia Profesional Fotobiologi

Kalayan sajumlah patén-patén panemuan & Seueur patén-patén aplikasi optik

Asosiasi Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan Cina, "Miara Kaséhatan réproduktif, kami dina aksi", kagiatan promosi karaharjaan masarakat nasional Care Angel

David Xu

CEO Merican (Suzhou) Optoelectronics Technology Co., LTD

Manajer umum Bergamo BLINC Srl, Italia

Diréktur Penjualan Bamking LLC, Amérika Kalér

Sababaraha panemu patén aplikasi optik

Master of Ékonomi Internasional, Orlerance University, Perancis

Vitiligo ahli instrumén perlakuan calakan jieunan

Boley He

Panalungtik épék fotobiologis

Panalungtik terapi optik

Ahli dina aplikasi médis optik

Master of Xi'an Universitas Élmu Éléktronik sareng Téknologi

Henter Tan

Mahir dina téknologi aplikasi spéktrum

Meunang 32 penampilan produk patén-patén penemuan

Ahli Asosiasi Desain Produk Industri Cina

Anggota penampilan Desain Cabang Cina Industrial Society

Jency Ji

ahli ergonomics Top

Ahli awak Tianjin Asasi Manusa jeung institut Desain industri

Anggota Asosiasi Ergonomi Cina

Anggota Forum Pemuda on Ergonomi

Anggota Institut Panaliti Struktur Spasi Universitas Xi'an Arsitéktur sareng Téknologi

Meunang sababaraha panghargaan desain industri

Insinyur mékanis

Zack Liu

ahli desain senior

Ahli Asosiasi Desain Produk Industri Cina

Anggota penampilan Desain Cabang Cina Industrial Society

Meunang sababaraha patén-patén penemuan penampilan produk