Tentang Kami

LOGO-01

Hirup Geulis, Babaturan Sehat

Diadegkeun dina 2008 salaku produsén parabot aslina, Merican Holding Grup kiwari mangrupa supplier global ngarah dina widang wellness, gaya hirup jeung kasehatan.

Merican Holding Group mangrupikeun perusahaan grup téknologi tinggi dina industri kabugaran sareng kageulisan anu ngahijikeun R&D, manufaktur, penjualan sareng jasa.Tujuanana nyaéta nyebarkeun globalisasi, ngawujudkeun manajemén markas perusahaan, sareng nguatkeun investasi strategis sareng integrasi sumber daya dina industri kageulisan sareng kaséhatan.

 

zhansle

Kusababngadegna, Merican Holding Grup geus fokus kana panalungtikan industri Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan & Beauty dina widang optoelectronics, nempel pentingna hébat kana panalungtikan produk jeung ngembangkeun sarta inovasi, taat kana garis produk ku panalungtikan sarta pamekaran bebas, sarta geus ngadegkeun hiji kuat. tim panalungtikan sarta pamekaran teknis dipingpin ku ahli optik mahér dina téhnologi aplikasi spéktral.

Naha Pilihan Merican

Merican Holding Group kalebet "Guangzhou Merican Optoelectronic Technology Co., Ltd.", "Merican (Hong Kong) Limited", sareng "Suzhou Merican Optoelectronic Technology Co., Ltd.", sareng ayeuna padamelan sakitar 150 urang.

Tempatna caket Bandara Internasional Baiyun Guangzhou, perusahaan Merican (Guangzhou) ngagaduhan pabrik produksi modéren langkung ti 100.000 méter pasagi, kalayan langkung ti sapuluh taun budidaya jero sareng kamampuan panalungtikan ilmiah anu kuat, parantos ngaluncurkeun ranjang Terapi Lampu LED. , UV Tanning Pesanggrahan, UVB Alat Terapi Kulit, Lampu Beureum Collagén Pesanggrahan jeung runtuyan produk optoeléktronik.

Ngandelkeun yayasan industri alat médis anu kuat Merican (Suzhou) sareng sumber daya manusa profésional anu seueur, Pusat Layanan Téknis Merican (Cina Wétan) parantos kalibet dina panalungtikan téknologi alat médis, sareng nyayogikeun pangguna sareng konsumén téknologi profésional sareng jasa saatos penjualan.

Kalayan manajemén sareng kualitas produk anu saé, Merican Holding Group sareng produkna parantos nampi ISO9001, FDA, CE, FCC, PSE, sareng sertipikat sistem manajemen kualitas sanés sareng sertipikat anu aya hubunganana sareng produk anu dikaluarkeun ku otoritas internasional.

Merican Holding Group ayeuna mangrupikeun unit pangumpulan data Pusat Panaliti Populasi sareng Pangembangan Cina ngeunaan "Proyék Panaliti Émpiris ngeunaan Evaluasi Komprehensif sareng Strategi Popularisasi Téknologi Anu Tepat pikeun Rehabilitasi Kasakit Kronis sareng Manajemén Kaséhatan", sareng anggota inti tina kelompok kerja Panitia Profesional Rehabilitasi Postpartum Asosiasi Kedokteran Rehabilitasi Cina., ranjang Terapi Lampu LED dicekel ku Merican Holding Grup ogé meunang ngahargaan "Guangdong Inohong Produk High-tech".

Misi jeung visi

Kumaha carana Merican Holding Grup terus datang nepi ka inovasi groundbreaking nu revolutionize industri optoeléktronik?Butuh impian.Impian ngadorong kréativitas sareng netepkeun tujuan.Tapi ngimpi téh hal romantis.Visi kedah timbul tina éta anu diarahkeun ka kasuksésan sahingga janten tahap awal pikeun nyusun rencana pikeun aksi.Karyawan anu luar biasa, katekunan sareng disiplin ngamungkinkeun urang pikeun ngahontal tujuan urang.

Ayeuna, Merican Holding Group parantos janten payuneun widang kaséhatan optoeléktronik global sareng kageulisan, nyayogikeun jasa kaséhatan sareng kageulisan profésional sareng ngaropéa ka langkung ti 17,000 konsumén perusahaan sareng langkung ti 10 juta konsumen di langkung ti 50 nagara.Kami masih nyieun kamajuan sarta nyoba nyieun nilai gede pikeun konsumén.