Honors perusahaan

Asosiasi Kedokteran Rehabilitasi Cina nyaéta organisasi akademik nasional anu diadegkeun dina 1983 kalayan persetujuan ti Kamentrian Kaséhatan sareng didaptarkeun di Kamentrian Sipil.Ieu ngagabung jeung Asosiasi Cina pikeun Élmu jeung Téhnologi di 1987, Asosiasi Internasional Kedokteran Rehabilitasi dina taun anu sarua, sarta International Society of Kedokteran Fisik sarta Kedokteran Rehabilitation di 2001. Institut ieu lokasina di Rumah Sakit Silaturahim Cina-Jepang di Beijing.

Co-organizer tina HMCC Postpartum Kaséhatan Festival munggaran tur Industri Expo

Co-sponsor tina HMCC Postpartum Kaséhatan Festival munggaran tur Industri Expo

Penghargaan Inovasi Téknologi Taunan Piala Junze 2020

Anggota Kelompok Kerja Kerjasama Internasional sareng Pangembangan Industri Asosiasi Kedokteran Rehabilitasi Cina

Kualitas Service Integritas AAA perusahaan

Produk anu dipercaya