. Borongan Merican F11 nangtung Tanning komérsial stan pikeun konsumén High tungtung Pabrik jeung Supplier|Merican

stand up tanning stand komérsial F11

Katerangan pondok:

MERICAN F11 COMMERCIAL TANNING BOOTH dirancang pikeun Palanggan High-End.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.3 Warna Led tiasa dirobih pikeun Panto.

 

Tempat lumaku

Pikeun salon tanning, hotél, pusat gim, spa, pusat kaséhatan, pusat manajemén kulit, klub swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.


Rincian produk

Ihtisar

Seri MERICAN F11 mesin solarium ngadopsi desain ruang super ageung nangtung Éropa modis, kalayan penampilan anu sederhana sareng elegan, nunjukkeun téknologi sareng busana.Desain kapsul pinuh nangtung téh leuwih kuat sarta efisien, greatly ngaronjatkeun rohangan pikeun katerangan internal, sarta leuwih ergonomic.Bisa kalawan bébas ngarobah sudut katerangan sangkan paparan kulit leuwih merata.Digabungkeun jeung sistem sirkulasi hawa seger, hawa seger éksternal discharged sabudeureun awak ti handap ka luhur, nu greatly ngaronjatkeun kanyamanan awak manusa.Salaku tambahan, desain nangtung ngirangan kontak kulit antara alat sareng awak manusa, ngirangan kasusah ngabersihkeun alat, sareng pisan fléksibel sareng merenah.

Fitur

1.Cosmedico tanning sumber lampu diimpor ti Jerman dipaké, nu aman tur stabil, sarta bisa warna gancang tur merata;

2.The sistem sirkulasi hawa seger jeung téhnologi dipaténkeun diadopsi, sarta volume bursa hawa seger ngahontal 4900M3 / h supados hawa seger éksternal anu discharged sabudeureun awak ti handap ka luhur, sahingga urang ngarasa nyaman di rohangan;

Sistim panyalindungan circuit 3.Independent: basa, sarta téhnologi separation awak, éféktif mastikeun kasalametan operator jeung pamaké;

4.The unik EXtruded aluminium sarta baja struktur mainframe diadopsi, nu greatly ngaronjatkeun stabilitas fuselage nu;

5.Originating ti desain Éropa, struktur geus maju tur ketat, seamless, sarta prosés pamakéan anu aman, swasta, sarta nyaman;

6.Scientific jeung sistem kontrol sampurna, kalawan fungsi kayaning timing, query, memori, jeung kontrol nirkabel;

7.The canggih kipas fungsi reureuh ensures yén mesin bakal asupkeun karya hareup sanggeus cooling handap lengkep;

8. Dilengkepan sistem sora sabudeureun nu ngarojong Bluetooth;

9.Imported plastik rékayasa ABS jeung bahan aluminium aviation dipaké, nu hampang, aman, sarta stabil;

10.Equipped kalawan ballast-kakuatan tinggi canggih, kinerja stabil, sarta hirup layanan panjang.

Parameter

Modél Item

F11

Sumber Cahaya

Jérman Cosmedico Cosmosun

Tambih deui

Tanpa

Warna Panel

Hideung |Bodas |

Alat cooling

Overhead Tilu Gears Sistem Aliran Udara Langsung

Struktur

Nangtung, Dasar dipisahkeun, Struktur Seamlessly

Sistim kontrol

Sistem Kontrol calakan, Sistem Kontrol Pad Wifi

Cahya Qty

54 pipah * 180W

54 pipah * 225W

57 pipah * 225W

Daya Kaluaran

9,8KW

12,2KW

12,8KW

Ayeuna (380V)

25A

32A

34A

Balast

26 PCS

Ballast éléktronik

54 PCS

Balast magnét

57 PCS

Balast magnét

Ukuran

L1400 * W1400 * H2400 mm

NW

310 Kg

Majelis sareng Instalasi

1.Léngkah Pamasangan

1.1 Bagian tukang mesin

Nangtung bagian pungkur mesin munggaran, sarta nyaimbangkeun eta kalawan dua jalma.

F11R (10)

1.2 Pasang Panel Katuhu

A. Angkat panel katuhu ka panel deui, align liang, nempatkeun screw kana liang jero handap, sarta dua jalma nahan eta ajeg ulah mesin ti Dengdekkeun atawa ragrag.

F11R (9)

B. Align panel katuhu jeung liang pakait dina luhureun panel tukang mesin, tahan aranjeunna pageuh ku dua jalma pikeun nyegah mesin ragrag, sarta nempatkeun screws dina.

F11-(6)_01
F11-(6)_02

C. Selapkeun screws dina liang séjén dina bagian luhur jeung handap dina runtuyan, sarta tighten aranjeunna ku rengkuh héksagonal.

F11R (7)

1.3 Pasang bagian kénca mesin;

Sambungkeun bagian kénca mesin jeung liang pakait dina bagian pungkur mesin, tur masangkeunana nurutkeun 1.2.

1.4 Pasang panto hareup mesin;

A. Liang di handapeun panto kudu Blok jeung screws di handapeun bagian katuhu mesin.(Ngan ku aligning panto jeung liang di katuhu, panto bisa nangtung nepi na align kalawan mesin sakabéhna, ieu pohara penting)

F11-(7)_01
F11-(7)_04

B. Align liang dina luhureun panto jeung katuhu luhur mesin jeung tighten opat screws jeung alat hex.

F11-(8)_01
F11-(8)_03

1.5 Pasang panutup luhur mesin

A. Leupaskeun heula screws panutup luhur, lajeng cabut panutup panutup luhur urang, sarta cabut kabel nyambungkeun.

F11R (4)

B. Salajengna masang panutup luhur: Angkat panutup luhur kalawan dua jalma jeung lalaunan mindahkeun eta leuwih mesin.Kudu aya jalma sejen nangtung dina tangga jeung grab panutup luhur ti luhur pikeun nyegah ragrag;align liang tina panutup luhur jeung liang dina dua sisi mesin, lajeng nyepetkeun bagian luhur mesin ka sisi, sarta bagian luhur mesin geus dipasang.

F11R (3)

C. Nyambungkeun kabel kakuatan sadaya bagian mesin ka colokan kakuatan panutup luhur.Aya 5 colokan kabel listrik dina panutup luhur nu disambungkeun ka unggal bagian tina fuselage (hiji garis pikeun panto, dua garis pikeun tukang, hiji garis di kénca, sarta hiji garis di katuhu).Tungtungna, masang piring debu-bukti tur masang screws.

F11R (2)

1.6 Pasang dasar mesin

Nempatkeun basa mesin langsung kana mesin, tur saluyukeun tingkat ngaliwatan baud kasaimbangan basa, ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu.Dina tahap ieu, pamasangan mesin parantos réngsé.

F11R (1)

2. Ngaganti lampu (nyaluyukeun lampu)

Dina raraga pikeun mastikeun pangaruh tanning maksimum mesin, sanggeus periode pamakéan, lamun lampu teu caang nepi atawa pangaruh tanning slow, pikeun mastikeun operasi normal tina mesin tanning cageur, lampu kudu diganti.

2.1 Aya lambaran aluminium dina sisi kénca jeung katuhu unggal bagian tina mesin, nyabut 3 screws tina lambaran aluminium, lajeng nyabut lambaran aluminium (ngan kudu nyabut hiji sisi).

2.2 Nyabut pelat akrilik.

2.3 Tahan lampu kudu diganti jeung muterkeun hiji péngkolan saparapat, terus cabut.

2.4 Selapkeun pin lampu anyar urang kana slot dina wadah lampu, jeung ngahurungkeun tube lampu saparapat péngkolan sanggeus inserting kadua sisi.(Upami lampu teu tiasa dianggo sareng henteu tiasa mastikeun naha lampuna ruksak, anjeun tiasa debug, nyabut lampu anu henteu terang, sareng robih posisi pamasangan kanggo anu hurung, teras hurungkeun mesin pikeun mastikeun kaayaan éta. tina lampu.)

2.5 Geser pelat kaca akrilik dihapus dina Lengkah 2 kana lambaran aluminium tina panto bracket (kénca, katuhu atawa balik) bagian, lajeng ngalereskeun eta ti sisi séjén, lajeng turutan Lengkah 1 ngaleupaskeun bar aluminium sarta screws.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami