. Borongan Merican F11 nangtung Tanning komérsial stan pikeun konsumén High tungtung Pabrik jeung Supplier|Merican

stand up tanning stand komérsial F11

Katerangan pondok:

MERICAN F11 COMMERCIAL TANNING BOOTH dirancang pikeun Palanggan High-End.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.3 Warna Led tiasa dirobih pikeun Panto.

 

Tempat lumaku

Pikeun salon tanning, hotél, pusat gim, spa, pusat kaséhatan, pusat manajemén kulit, klub swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.


Rincian produk

Ihtisar

Seri MERICAN F11 mesin solarium ngadopsi desain ruang super ageung nangtung Éropa modis, kalayan penampilan anu sederhana sareng elegan, nunjukkeun téknologi sareng busana.Desain kapsul pinuh nangtung téh leuwih kuat sarta efisien, greatly ngaronjatkeun rohangan pikeun katerangan internal, sarta leuwih ergonomic.Bisa kalawan bébas ngarobah sudut katerangan sangkan paparan kulit leuwih merata.Digabungkeun jeung sistem sirkulasi hawa seger, hawa seger éksternal discharged sabudeureun awak ti handap ka luhur, nu greatly ngaronjatkeun kanyamanan awak manusa.Salaku tambahan, desain nangtung ngirangan kontak kulit antara alat sareng awak manusa, ngirangan kasusah ngabersihkeun alat, sareng pisan fléksibel sareng merenah.

Fitur

1.Cosmedico tanning sumber lampu diimpor ti Jerman dipaké, nu aman tur stabil, sarta bisa warna gancang tur merata;

2.The sistem sirkulasi hawa seger jeung téhnologi dipaténkeun diadopsi, sarta volume bursa hawa seger ngahontal 4900M3 / h supados hawa seger éksternal anu discharged sabudeureun awak ti handap ka luhur, sahingga jalma ngarasa nyaman di rohangan;

Sistim panyalindungan circuit 3.Independent: basa, sarta téhnologi separation awak, éféktif mastikeun kasalametan operator jeung pamaké;

4.The unik EXtruded aluminium sarta baja struktur mainframe diadopsi, nu greatly ngaronjatkeun stabilitas fuselage nu;

5.Originating ti desain Éropa, struktur geus maju tur ketat, seamless, sarta prosés pamakéan anu aman, swasta, sarta nyaman;

6.Scientific jeung sistem kontrol sampurna, kalawan fungsi kayaning timing, query, memori, jeung kontrol nirkabel;

7.The canggih kipas fungsi reureuh ensures yén mesin bakal asupkeun karya hareup sanggeus cooling handap lengkep;

8. Dilengkepan sistem sora sabudeureun nu ngarojong Bluetooth;

9.Imported plastik rékayasa ABS jeung bahan aluminium aviation dipaké, nu hampang, aman, sarta stabil;

10.Equipped kalawan ballast-kakuatan tinggi canggih, kinerja stabil, sarta hirup layanan panjang.

Parameter

Modél Item

F11

Sumber Cahaya

Jérman Cosmedico Cosmosun

Tambih deui

Tanpa

Warna Panel

Hideung |Bodas |

Alat cooling

Overhead Tilu Gears Sistem Aliran Udara Langsung

Struktur

Nangtung, Dasar dipisahkeun, Struktur Seamlessly

Sistim kontrol

System Control calakan, System Control Pad Wifi

Cahya Qty

54 pipah * 180W

54 pipah * 225W

57 pipah * 225W

Daya Kaluaran

9,8KW

12,2KW

12,8KW

Ayeuna (380V)

25A

32A

34A

Balast

26 PCS

Ballast éléktronik

54 PCS

Balast magnét

57 PCS

Balast magnét

Ukuran

L1400 * W1400 * H2400 mm

NW

310 Kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami