OEM & ODM

OEM

OEM tiasa ngirangan biaya produksi sareng nyingkahan investasi anu teu perlu.Kauntungan biaya anu atra tina OEM nyaéta kapasitas produksi anu tos aya, tenaga kerja ékonomi, struktur pangaweruh éksténsif pikeun ningkatkeun efisiensi produksi, sareng detil pamrosésan profésional anu sanés.Ku cara ngirangan biaya produksi ku cara ieu, perusahaan henteu ngan ukur tiasa ngajaga kaunggulan harga kompetitif dina persaingan sengit, tapi ogé ningkatkeun kauntungan ékonomi perusahaan.

OEM

ODM

ODM bisa nyadiakeun konsumén jeung sakabeh jasa prosés ti panalungtikan sarta pamekaran produk, desain jeung manufaktur pikeun sanggeus pangropéa ngajual.Konsumén ngan ukur kedah ngémutan fungsi, kinerja atanapi ngan ukur ide produk, sareng perusahaan urang tiasa janten kanyataan.

ODM