Produk

  • Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

    Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

    Milih Model Operasi PBMT M4 boga dua model operasi pikeun perlakuan ngaropéa: (A) Mode gelombang kontinyu (CW) (B) Mode pulsed variabel (1-5000 Hz) Sababaraha Increments Pulse PBMT M4 bisa ngarobah frékuénsi lampu pulsed ku 1 , 10, atawa 100 Hz increments.Kontrol Bebas Panjang Gelombang sareng PBMT M4, anjeun tiasa ngontrol unggal panjang gelombang sacara mandiri pikeun dosis anu sampurna unggal waktos.Dirancang Éstétis PBMT M4 gaduh desain éstétis, upscale sareng kakuatan ...
  • Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    KUMAHA TERAPI LAMPU BEUREU MAH?Nalika dikirimkeun dina panjang gelombang sareng tingkat énergi anu optimal, lampu infra red beureum sareng caket ngajaga sél awak anjeun tina karusakan oksida nitrat, anu sanés tiasa ngeureunkeun produksi ATP sél nalika anjeun setrés atanapi gering.Foton lampu beureum ngidinan sél anjeun neruskeun ngamangpaatkeun oksigén éféktif ku ngaminimalkeun nyerep oksida nitrat.Ngan terapi lampu beureum bisa ngahontal sagala jalan kana mitokondria sél pikeun merangsang ...
  • Merican Solarium W1 Tanning Kanopi

    Merican Solarium W1 Tanning Kanopi

    Katerangan Produk The MERICAN solarium W1 tanning canopy mangrupakeun ongkos-éféktif, satengah kanopi tilepan nu dirancang husus pikeun pamakéan di imah.Rotasi kanopi 360 gaduh desain inovatif anu matak ngagampangkeun dianggo di bumi, kalayan dasar roda sareng pigura anu hampang anu nyababkeun beurat total dugi ka 45Kg.Sanaos modél ieu dikembangkeun pikeun bumi, éta masih nawiskeun kinerja canggih sareng hasil tanning profésional anu saé.Prinsip Mérica...
  • ranjang tanning design nangtung komérsial F10

    ranjang tanning design nangtung komérsial F10

    MERICAN F10 nangtung TANNING BOOTH dirancang pikeun High-Ahir Palanggan.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman."Lucite" piring transparan nyadiakeun transmitansi lampu sakumaha 99% tinggi.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.

     

    Application

    Pikeun salon tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, villas swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.

  • lampu beureum solarium tanning stan F10R

    lampu beureum solarium tanning stan F10R

    MERICAN RUBINO F10R INDOOR TANNING MACHINE gaduh spéktrum épék saimbang sampurna tina UV sareng Lampu Beureum.Bisa ngahasilkeun kolagén salila waktu tanning.Ngabantosan gaduh Kulit Bronzer langkung Sehat.Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

     

    Application

    Pikeun salon tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, villas swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.

  • stand up tanning stand komérsial F11

    stand up tanning stand komérsial F11

    MERICAN F11 COMMERCIAL TANNING BOOTH dirancang pikeun Palanggan High-End.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.3 Warna Led tiasa dirobih pikeun Panto.

     

    Tempat lumaku

    Pikeun salon tanning, hotél, pusat gim, spa, pusat kaséhatan, pusat manajemén kulit, klub swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.

  • Movable home self tanning kapsul W1

    Movable home self tanning kapsul W1

    MERICAN W1 TANNING CANOBY nyaéta kalayan rotasi 360 derajat, gampang pikeun Lay-down atanapi nangtung tanning.sarta Desain fléksibel na bisa ngahemat spasi, teuing.Langkung seueur, W1 TRANSPARENT PLATE Disayogikeun Ku Perusahaan Inggris "Lucite", Pangiriman Cahaya Saluhur 99%.Lampu UV nyaéta Lampu Cosmosun anu populér.

    Kisaran COSMOSUN mangrupikeun rentang lampu anu populér kalayan kualitas standar.Dirancang pikeun sagala kaperluan tanning sarta sadia dina ampir unggal wattage dipikahoyong.COSMOSUN nganteurkeun hasil samak anu saé dina waktos samak sedeng dugi ka pondok.Operasi lampu anu tiasa dipercaya sareng umur jasa anu mangpaat dugi ka 600 jam janten standar sareng sadaya tabung COSMOSUN.

     

    Application

    Imah, studio pribadi, gim, parlor kageulisan leutik, klub leutik, jsb, Merican boga tim R & D kuat, ngarojong custom nurutkeun pangabutuh anjeun, mangga konsultasi kami pikeun leuwih rinci.

  • imah iklas turun sunbed solarium tanning bed W4

    imah iklas turun sunbed solarium tanning bed W4

    MERICAN W4 mangrupikeun ranjang penyamakan bumi kelas profésional anu gaya sapertos efektif.Dirancang pikeun panungtungan, kalawan pigura awét dijieun tina campuran aluminium sarta baja, W4 blends a exterior méwah jeung téhnologi interior inovatif pikeun dampak kakuatan tinggi.Aya pilihan 24-tabung sareng 28-tabung pikeun ranjang tanning W4 anu nawiskeun sinyalna optimal sareng luar biasa, bahkan distribusi cahaya dina raray sareng awak.Jumlah tabung tanning anu luhur hartosna, gumantung kana lampu anu dipilih, hasil anu dipikahoyong pikeun unggal jinis kulit tiasa dihontal dina 20 menit.

    W4 tiasa disaluyukeun pikeun kabutuhan sareng jinis kulit masing-masing, kalayan pilihan lampu penyamakan pikeun dipilih.Pilihan lampu pikeun sunbed W4 diantarana:
    UV standar: tabung tanning kinerja tinggi cocog pikeun kalolobaan jenis kulit

    High Power tambah: Tabung tanning super-gancang nyiptakeun hasil dina 5-7 menit
    Collage: Lampu non-tanning anu ngaganggu produksi kolagén
    Collatan: Lampu revolusioner nawiskeun stimulasi tanning sareng kolagén
    Vitamin D Lime Lite Twist: Lampu terapi héjo pikeun ningkatkeun penampilan kulit

    Merican gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran téknis anu kuat, anu ogé tiasa disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anjeun.Mangga konsultasi kami pikeun detil.

  • komérsial stand up tanning booth F11R

    komérsial stand up tanning booth F11R

    MERICAN F11R séri gaduh spéktrum saimbang sampurna pangaruh UV jeung lampu beureum.KULIT HALUS JEUNG TAN GEULIS.

    Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

     

    Aplikasi:

    Pikeun salon tanning, spa, salon kageulisan, imah, kantor.

  • Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

    Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

    Merican M1 360 gelar Rotary terapi lampu kanopi.Henteu masalah iklas atanapi nangtung, anjeun tiasa ngaraosan waktos perawatan kaséhatan atanapi waktos peremajaan kulit kalayan gampang.Desain fashion Ieu fléksibel tur bisa ngahemat spasi.Kualitas High dipingpin pikeun 30000 jam hirupna, High-dénsitas dipingpin Asép Sunandar Sunarya teh Garansi pangaruh.

     

    1. Pigura swiveling anu ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang pindah ti horizontal (lay-handap) atawa vertikal (stand-up) terapi lampu.

    2. Desain portabel tur lightweight pikeun terapi lampu di-imah gampang.

    3. Kanopi datang pinuh dirakit sarta ngan nempel kana base rolling.

    4. jangkungna adjustable pikeun operasi gampang.

    5. Tilu tombol sistem kontrol

    Tempat lumaku:Imah, Spa, Salon Tanning, Kabugaran sareng Puseur Kaséhatan,

     

  • Imah Paké Lampu Beureum LED Terapi Kanopi M3

    Imah Paké Lampu Beureum LED Terapi Kanopi M3

    The MERICAN lampu beureum Kanopi M3 nu ngadopsi kabuka sarta katutup lay-handap kalawan konsép design torowongan luhur jeung handap kabin, susunan 360 derajat lampu pinuh nyaangan unggal inci kulit, kalawan kurung lampu, merenah tur fléksibel.

  • rejuvenation kulit stan terapi lampu beureum M4

    rejuvenation kulit stan terapi lampu beureum M4

    ranjang terapi lampu Merican M4 Beureum bisa jadi alat cageur sarta aman pikeun recovery awak jeung rejuvenation kulit.Multi-panjang gelombang bisa dipilih pikeun ngajukeun béda.Tina sistem Musik, sistem sambungan wifi, panyesuaian pulsa sareng sambungan bluetooth, jsb, sadaya desain anu pikaresepeun ngan ukur hoyong ngabantosan para palanggan ngaraosan waktosna dina ranjang.

    Tempat lumaku: klinik, spa, wellness & Puseur Kaséhatan, salon, Center kulit, Workshop

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2