Produk

  • Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    KUMAHA TERAPI LAMPU BEUREU MAH?Nalika dikirimkeun dina panjang gelombang sareng tingkat énergi anu optimal, lampu infra red beureum sareng caket ngajaga sél awak anjeun tina karusakan oksida nitrat, anu sanés tiasa ngeureunkeun produksi ATP sél nalika anjeun setrés atanapi gering.Foton lampu beureum ngidinan sél anjeun neruskeun ngamangpaatkeun oksigén éféktif ku ngaminimalkeun nyerep oksida nitrat.Ngan terapi lampu beureum bisa ngahontal sagala jalan kana mitokondria sél pikeun sti...
  • ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

    ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

    The Whole Body PBM Therapy Pod-M6 mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap datar anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

    Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa

  • komérsial stand up tanning booth F11R

    komérsial stand up tanning booth F11R

    MERICAN F11R séri gaduh spéktrum saimbang sampurna pangaruh UV jeung lampu beureum.KULIT HALUS JEUNG TAN GEULIS.

    Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

     

    Aplikasi:

    Pikeun salon tanning, spa, salon kageulisan, imah, kantor.

  • Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

    Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

    Merican M1 360 gelar Rotary terapi lampu kanopi.Henteu masalah iklas atanapi nangtung, anjeun tiasa ngaraosan waktos perawatan kaséhatan atanapi waktos peremajaan kulit kalayan gampang.Desain fashion Ieu fléksibel tur bisa ngahemat spasi.Kualitas High dipingpin pikeun 30000 jam hirupna, High-dénsitas dipingpin Asép Sunandar Sunarya teh Garansi pangaruh.

     

    1. Pigura swiveling anu ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang pindah ti horizontal (lay-handap) atawa vertikal (stand-up) terapi lampu.

    2. Desain portabel tur lightweight pikeun terapi lampu di-imah gampang.

    3. Kanopi datang pinuh dirakit sarta ngan nempel kana base rolling.

    4. jangkungna adjustable pikeun operasi gampang.

    5. Tilu tombol sistem kontrol

    Tempat lumaku:Imah, Spa, Salon Tanning, Kabugaran sareng Puseur Kaséhatan,

     

  • ranjang tanning design nangtung komérsial F10

    ranjang tanning design nangtung komérsial F10

    MERICAN F10 nangtung TANNING BOOTH dirancang pikeun High-Ahir Palanggan.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman."Lucite" piring transparan nyadiakeun transmitansi lampu sakumaha 99% tinggi.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.

     

    Application

    Pikeun salon tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, villas swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.

  • Merican Solarium W1 Tanning Kanopi

    Merican Solarium W1 Tanning Kanopi

    Katerangan Produk The MERICAN solarium W1 tanning canopy mangrupakeun ongkos-éféktif, satengah kanopi tilepan anu dirancang husus pikeun pamakéan di imah.Rotasi kanopi 360 gaduh desain inovatif anu matak ngagampangkeun dianggo di bumi, kalayan dasar roda sareng pigura anu hampang anu nyababkeun beurat total dugi ka 45Kg.Sanaos modél ieu dikembangkeun pikeun bumi, éta masih nawiskeun kinerja canggih sareng hasil tanning profésional anu saé.Prinsip Mérica...
  • LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

    LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

    MERICAN NEW DESIGN M6N, The Full Body PBM Therapy Pod-M6N mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

    Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa

  • Estetika profésional Beureum Lampu Pesanggrahan

    Estetika profésional Beureum Lampu Pesanggrahan

    Konsep desain kapsul;

    Sumber cahaya anu ditutupan luhur sareng handap

    Sistim kontrol tilu tombol;

    Dilengkepan sistem sora sakurilingna, ngadukung Bluetooth;

    4 kipas cooling plasma.

  • rejuvenation kulit stan terapi lampu beureum M4

    rejuvenation kulit stan terapi lampu beureum M4

    ranjang terapi lampu Merican M4 Beureum bisa jadi alat cageur sarta aman pikeun recovery awak jeung rejuvenation kulit.Multi-panjang gelombang bisa dipilih pikeun ngajukeun béda.Tina sistem Musik, sistem panyambung wifi, panyesuaian pulsa sareng sambungan bluetooth, jsb, sadaya desain anu pikaresepeun ngan ukur hoyong ngabantosan para nasabah mikaresep waktosna dina ranjang.

    Tempat lumaku: klinik, spa, wellness & Puseur Kaséhatan, salon, Center kulit, Workshop

  • Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

    Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

    Milih Model Operasi PBMT M4 boga dua model operasi pikeun perlakuan ngaropéa: (A) Mode gelombang kontinyu (CW) (B) Mode pulsa variabel (1-5000 Hz) Sababaraha Increments Pulse PBMT M4 bisa ngarobah frékuénsi lampu pulsed ku 1 , 10, atawa 100 Hz increments.Kontrol Bebas Panjang Gelombang sareng PBMT M4, anjeun tiasa ngontrol unggal panjang gelombang sacara mandiri pikeun dosis anu sampurna unggal waktos.Dirancang Éstétis PBMT M4 gaduh desain éstétis, upscale sareng kakuatan ...
  • Movable home self tanning kapsul W1

    Movable home self tanning kapsul W1

    MERICAN W1 TANNING CANOBY nyaéta kalayan rotasi 360 derajat, gampang pikeun Lay-down atanapi nangtung tanning.sarta Desain fléksibel na bisa ngahemat spasi, teuing.Langkung seueur, W1 TRANSPARENT PLATE Disayogikeun Ku Perusahaan Inggris "Lucite", Pangiriman Cahaya Saluhur 99%.Lampu UV nyaéta Lampu Cosmosun anu populér.

    Kisaran COSMOSUN mangrupikeun rentang lampu anu populér kalayan kualitas standar.Dirancang pikeun sagala kaperluan tanning sarta sadia dina ampir unggal wattage dipikahoyong.COSMOSUN nganteurkeun hasil samak anu saé dina waktos samak sedeng dugi ka pondok.Operasi lampu anu tiasa dipercaya sareng umur jasa anu mangpaat dugi ka 600 jam janten standar sareng sadaya tabung COSMOSUN.

     

    Application

    Imah, studio pribadi, gim, parlor kageulisan leutik, klub leutik, jsb, Merican boga tim R&D kuat, ngarojong custom nurutkeun pangabutuh anjeun, mangga konsultasi kami pikeun leuwih rinci.

  • stand up tanning stand komérsial F11

    stand up tanning stand komérsial F11

    MERICAN F11 COMMERCIAL TANNING BOOTH dirancang pikeun Palanggan High-End.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.3 Warna Led tiasa dirobih pikeun Panto.

     

    Tempat lumaku

    Pikeun salon tanning, hotél, pusat gim, spa, pusat kaséhatan, pusat manajemén kulit, klub swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2