. Borongan Merican W1 360 gelar Rotary tanning kanopi keur iklas turun nangtung nepi imah pamakéan Pabrik jeung Supplier|Merican

Movable home self tanning kapsul W1

Katerangan pondok:

MERICAN W1 TANNING CANOBY nyaéta kalayan rotasi 360 derajat, gampang pikeun Lay-down atanapi nangtung tanning.sarta Desain fléksibel na bisa ngahemat spasi, teuing.Langkung seueur, W1 TRANSPARENT PLATE Disayogikeun Ku Perusahaan Inggris "Lucite", Pangiriman Cahaya Saluhur 99%.Lampu UV nyaéta Lampu Cosmosun anu populér.

Kisaran COSMOSUN mangrupikeun rentang lampu anu populér kalayan kualitas standar.Dirancang pikeun sagala kaperluan tanning sarta sadia dina ampir unggal wattage dipikahoyong.COSMOSUN nganteurkeun hasil samak anu saé dina waktos samak sedeng dugi ka pondok.Operasi lampu anu tiasa dipercaya sareng umur jasa anu mangpaat dugi ka 600 jam janten standar sareng sadaya tabung COSMOSUN.

 

Application

Imah, studio pribadi, gim, parlor kageulisan leutik, klub leutik, jsb, Merican boga tim R & D kuat, ngarojong custom nurutkeun pangabutuh anjeun, mangga konsultasi kami pikeun leuwih rinci.


Rincian produk

Tinjauan produk

W1 Tanning Canopy ngadopsi desain struktur multi-sudut satengah kabin, Éta tiasa dibenerkeun sacara vertikal dina 90 °, disimpen sacara horisontal dina 180 ° sareng diputer dina 360 °, cocog pikeun bumi atanapi tempat terbatas pikeun dianggo.

Fitur produk

1. Jérman Cosmedico sumber cahaya tanning husus, aman tur stabil, gancang meunang seragam tan;

2. Desain awak basajan tur multi-sudut adjustment, hemat spasi, fléksibel tur merenah.

3. Sistim kontrol touch tilu-konci, operasi basajan, gampang ngagunakeun.

4. handap adopts design roller, gampang pikeun mindahkeun.

Parameter produk

Modél produk

W1|W1 Tambih Deui

Jumlah lampu

10 PCS|12 lembar

Sumber cahaya

COSMEDICO 100W Cosmosun

Nyolok

EURO, AS, AU, UK, JP

Warna

Bodas/Hideung

Alat cooling

Tanpa

Fungsi

Satengah kabin, 360 adjustment gelar, jangkungna adjustable

Sasayogian tanaga

110V|220V

Ayeuna (220V)

4.5A|5.5A

kakuatan produk

1000W|1200W

Ukuran produk

L1890 * W840 * H1200mm

Beurat bersih

45kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami