Awan Merican

Téknologi Merican Cloud IoT tiasa nyayogikeun séri jasa awan sapertos manajemén alat, pamundut inpormasi, manajemén operasi, sareng pamasaran pikeun toko.

Internét tina hal

Internét Of Hal

Ngaliwatan Merican IoT Control na System Manajemén, anjeun tiasa jarak jauh ngadalikeun switch, waktos jasa, audio Bluetooth sarta kadali sejen tur setelan tina Photon Kaséhatan Cabin, Foton Beauty Cabin jeung alat sejenna.

Deteksi Kulit calakan

Ngaliwatan Sistem Kontrol sareng Manajemén IoT Merican, deteksi kulit calakan AI tiasa diwujudkeun kalayan gampang sareng akurat ngadeteksi kualitas kulit sareng masalah kulit, sareng ngajukeun solusi anu saluyu.

deteksi kulit calakan
Manajemén toko

Manajemén toko

Ngaliwatan Sistem Kontrol sareng Manajemén IoT Merican, anjeun tiasa ngontrol jarak jauh sareng ngarengsekeun pamayaran toko sareng janji palanggan ku cara ngagerakkeun ramo.

Eceran Anyar

Ngaliwatan Sistem Kontrol sareng Manajemén IoT Merican, kami komitmen pikeun nyiptakeun platform ritel énggal pikeun Merican Choice.

Eceran Anyar