Terapi lampu komérsial

  • Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

    KUMAHA TERAPI LAMPU BEUREU MAH?Nalika dikirimkeun dina panjang gelombang sareng tingkat énergi anu optimal, lampu infra red beureum sareng caket ngajaga sél awak anjeun tina karusakan oksida nitrat, anu sanés tiasa ngeureunkeun produksi ATP sél nalika anjeun setrés atanapi gering.Foton lampu beureum ngidinan sél anjeun neruskeun ngamangpaatkeun oksigén éféktif ku ngaminimalkeun nyerep oksida nitrat.Ngan terapi lampu beureum bisa ngahontal sagala jalan kana mitokondria sél pikeun merangsang ...
  • ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

    ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

    The Whole Body PBM Therapy Pod-M6 mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap datar anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

    Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa

  • LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

    LED Beureum Lampu Terapi Infrabeureum Pesanggrahan - M6N

    MERICAN NEW DESIGN M6N, The Full Body PBM Therapy Pod-M6N mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

    Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa