Wengkuan Usaha

Pamingpin dina produksi instrumen kaséhatan optik Téknologi dipaténkeun inti Ngidinan OEM / ODM kapinteran

Produk geus nutupan leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di Éropa, Amerika, Pasifik, Timur Tengah, Asia Pasifik, jsb Merican komitmen pikeun bringing hirup healthier tur hadé ka jalma sakuliah dunya.

mailna 1