. Borongan Merican F10 nangtung komérsial Tanning stan Pabrik jeung Supplier|Merican

ranjang tanning design nangtung komérsial F10

Katerangan pondok:

MERICAN F10 nangtung TANNING BOOTH dirancang pikeun High-Ahir Palanggan.360 derajat malah sinyalna lampu bisa nutupan unggal titik awak.Kakuatan luhur sareng lampu 52/54/57 180w atanapi 225w.Pangaruh Gancang dina 3-8 mnt sési tanning, ngahémat waktos ngahémat artos.spasi badag pikeun tanning leuwih nyaman."Lucite" piring transparan nyadiakeun transmitansi lampu sakumaha 99% tinggi.Desain nangtung, euweuh résidu ditinggalkeun sanggeus pamakéan, Leuwih gampang pikeun ngabersihan.

 

Application

Pikeun salon tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, villas swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.


Rincian produk

Ihtisar

Mesin solarium séri F10 diturunkeun tina desain Éropa kalayan penampilan anu sederhana sareng elegan.Bagian pérak di tengah adopts inlaid "pinggel leutik" konsép design visual, kalawan handles acrylic transparan sarta LED warni, téhnologi panyorot jeung fashion.

Fitur

1. Ngadopsi aslina diimpor Jerman Cosmedico sumber lampu husus pikeun tanning, nu aman tur stabil, saum sareng malah tanning;

2. Sistem sirkulasi hawa Siklon diadopsi sangkan angin tiis éksternal ngurilingan awak ti handap ka luhur pikeun ngaronjatkeun kanyamanan awak manusa;

3. Sistim panyalindungan sirkuit bebas, basa, jeung téhnologi separation awak, éféktif ngajamin kasalametan operator jeung pamaké;

4. Dilengkepan sistem sora Sakuliling, ngarojong Bluetooth;

5. Sistem kontrol éléktronik lengkep sareng waktos, pamundut, mémori, sareng fungsi sanésna;

6. plastik rékayasa ABS jeung bahan aluminium aviation anu diadopsi, nu hampang, aman, sarta stabil;

7. Sakabeh mesin ieu seamlessly disambungkeun, sarta prosés pamakéan aman, swasta, jeung nyaman;

8. Dilengkepan ballast induktansi-daya tinggi canggih, kinerja stabil, sarta hirup layanan panjang.

Parameter

Modél Item

F10

Lampu Qty.

52 pipah

Sumber Cahaya

Jérman Cosmedico COSMOSUN

Tambih deui

Tanpa

Warna Panel

Hideung |Bodas

Alat cooling

Overhead Tilu Gears Sistem Aliran Udara Langsung

Struktur

Nangtung, Dasar dipisahkeun, Struktur Seamlessly

Sistim kontrol

Sistim kontrol High-tungtung, Extrocontrol

Voltaseu

220V |380V

Ayeuna (220V)

24.6A

Kakuatan

9,36Kw

Ukuran

L1260 * W1230 * H2320 mm

NW

290Kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami