Warta

  • Terapi Cahaya sareng Rematik

    Rematik mangrupikeun panyabab utama cacad, dicirikeun ku nyeri anu terus-terusan tina peradangan dina hiji atanapi langkung sendi awak.Bari rematik boga sagala rupa wangun sarta ilaharna pakait sareng manula, éta sabenerna bisa mangaruhan saha, paduli umur atawa gender.Patarosan urang bakal ngajawab ...
    Maca deui
  • Terapi Cahaya Otot

    Salah sahiji bagian awak anu kirang dipikanyaho anu ditaliti ku terapi cahaya nyaéta otot.Jaringan otot manusa ngagaduhan sistem anu khusus pisan pikeun produksi énergi, kedah tiasa nyayogikeun énergi pikeun waktos anu panjang pikeun konsumsi rendah sareng période anu pondok tina konsumsi sengit.Rese...
    Maca deui
  • Terapi Lampu Beureum vs Cahya panonpoé

    TERAPI CAHAYA Bisa dianggo iraha waé, kalebet wengi.Bisa dipaké di jero rohangan, dina privasi.Biaya awal sareng biaya listrik Spéktrum cahaya anu séhat Inténsitas tiasa divariasikeun Henteu aya sinar UV anu ngabahayakeun Henteu aya vitamin D Berpotensi ningkatkeun produksi énérgi Ngurangan nyeri sacara signifikan.
    Maca deui
  • Naon sabenerna cahaya?

    Cahaya tiasa dihartikeun ku sababaraha cara.Foton, wangun gelombang, partikel, frékuénsi éléktromagnétik.Cahaya berperilaku salaku partikel fisik sareng gelombang.Anu urang anggap salaku cahaya mangrupikeun bagian leutik tina spéktrum éléktromagnétik anu katelah cahaya katingali manusa, anu sél-sél dina panon manusa sensitip ...
    Maca deui
  • 5 cara pikeun ngaleutikan cahaya biru ngabahayakeun dina kahirupan anjeun

    Cahaya biru (425-495nm) berpotensi ngabahayakeun pikeun manusa, ngahambat produksi énérgi dina sél urang, sareng hususna ngabahayakeun pikeun panon urang.Ieu tiasa manifest dina panon kana waktu salaku visi umum goréng, utamana nightime atawa visi kacaangan low.Nyatana, lampu biru parantos dipasang dina s ...
    Maca deui
  • Aya deui dosing terapi cahaya?

    Terapi cahaya, Photobiomodulation, LLLT, phototherapy, terapi infra red, terapi lampu beureum jeung saterusna, mangrupakeun ngaran béda pikeun hal sarupa - nerapkeun lampu dina rentang 600nm-1000nm kana awak.Loba jalma sumpah ku terapi lampu ti LEDs, sedengkeun nu sejenna bakal ngagunakeun lasers tingkat low.Naon waé l...
    Maca deui
  • Dosis naon anu kuring kedah tuju?

    Ayeuna anjeun tiasa ngitung dosis naon anu anjeun pikahoyong, anjeun kedah terang dosis naon anu leres-leres efektif.Seuseueurna artikel ulasan sareng bahan atikan condong ngaku dosis dina rentang 0.1J/cm² dugi ka 6J/cm² optimal pikeun sél, kalayan henteu ngalakukeun nanaon sareng seueur deui anu ngabatalkeun kauntungan....
    Maca deui
  • Kumaha ngitung dosis terapi cahaya

    Dosis terapi cahaya diitung ku rumus ieu: Kapadetan Daya x Waktu = Dosis Untungna, studi panganyarna ngagunakeun unit standar pikeun ngajelaskeun protokolna: Kapadetan Daya dina mW/cm² (milliwatts per centimeter kuadrat) Waktu dina s (detik) Dosis dina J/ cm² (Joule per centimeter kuadrat) Pikeun lig...
    Maca deui
  • Élmu balik kumaha terapi laser jalan

    Terapi laser nyaéta perlakuan médis anu ngagunakeun lampu fokus pikeun merangsang prosés nu disebut photobiomodulation (PBM hartina photobiomodulation).Salila PBM, foton asup kana jaringan jeung interaksi jeung sitokrom c kompléks dina mitokondria.Interaksi ieu memicu kaskade biologis bahkan ...
    Maca deui
  • Kumaha carana abdi tiasa terang kakuatan lampu?

    Kapadetan kakuatan cahaya tina sagala alat terapi LED atanapi laser tiasa diuji ku 'méteran tenaga surya' - produk anu biasana sénsitip kana cahaya dina rentang 400nm - 1100nm - masihan bacaan dina mW/cm² atanapi W/m² ( 100W/m² = 10mW/cm²).Kalayan méter tanaga surya sareng pangawasa, anjeun tiasa ...
    Maca deui
  • A sajarah terapi cahaya

    Terapi cahaya parantos aya salami pepelakan sareng sasatoan aya di bumi, sabab urang sadayana nyandak kauntungan tina sinar panonpoé alami.Henteu ngan ukur sinar UVB tina panonpoé berinteraksi sareng koléstérol dina kulit pikeun ngabantosan ngabentuk vitamin D3 (ku kituna gaduh kauntungan awak sapenuh), tapi bagian beureum tina ...
    Maca deui
  • Patarosan & Jawaban Terapi Lampu Beureum

    Q: Naon Terapi Lampu Beureum?A: Ogé katelah terapi laser tingkat low atawa LLLT, terapi lampu beureum nyaéta pamakéan alat terapi nu emits low-lampu panjang gelombang beureum.Terapi jenis ieu dipaké dina kulit hiji jalma pikeun mantuan merangsang aliran getih, ajak sél kulit pikeun regenerasi, ajak coll ...
    Maca deui