Warta

  • Naon Terapi Blue Light

    Naon Blue Light?Cahaya biru dihartikeun salaku cahaya dina rentang panjang gelombang 400-480 nm, sabab leuwih 88% tina resiko karuksakan poto-oksidatif kana rétina tina lampu fluoresensi (cool whie atawa "spéktrum lega") disababkeun ku ...
    Maca deui
  • Terapi Lampu Beureum vs Tinnitus

    Tinnitus mangrupakeun kaayaan ditandaan ku ringing konstan ceuli.Téori mainstream teu tiasa ngajelaskeun naha tinnitus lumangsung."Kusabab seueur panyabab sareng pangaweruh terbatas ngeunaan patofisiologina, tinnitus tetep janten gejala anu teu jelas," tulis hiji kelompok panaliti.Anu...
    Maca deui
  • Terapi Lampu Beureum vs Kaleungitan Dédéngéan

    Cahya dina tungtung spéktrum beureum sareng deukeut-infrabeureum ngagancangkeun penyembuhan dina sadaya sél sareng jaringan.Salah sahiji cara aranjeunna ngalaksanakeun ieu nyaéta ku akting salaku antioksidan anu kuat.Éta ogé ngahambat produksi oksida nitrat.Naha lampu beureum sareng infra-beureum caket tiasa nyegah atanapi ngabalikeun gangguan dédéngéan?Dina taun 2016 ...
    Maca deui
  • Tiasa Terapi Lampu Beureum Ngawangun Massa Otot?

    Panaliti AS sareng Brasil damel babarengan dina ulasan 2016 anu kalebet 46 studi ngeunaan panggunaan terapi cahaya pikeun pagelaran olahraga di atlit.Salah sahiji panalungtik nya éta Dr Michael Hamblin ti Universitas Harvard anu geus nalungtik lampu beureum salila sababaraha dekade.Panaliti nyimpulkeun yén r ...
    Maca deui
  • Tiasa Terapi Lampu Beureum Ningkatkeun Massa Otot sareng Kinerja?

    A 2016 review sarta meta analisis ku peneliti Brasil melong sagala studi aya dina kamampuh terapi lampu pikeun ngaronjatkeun kinerja otot jeung kapasitas latihan sakabéh.Genep belas studi ngalibetkeun 297 pamilon anu kaasup.Parameter kapasitas latihan kaasup jumlah pangulangan ...
    Maca deui
  • Naha Terapi Lampu Beureum Ngagancangkeun Penyembuhan Tatu?

    A 2014 review melong 17 studi ngeunaan épék terapi lampu beureum dina perbaikan otot rangka pikeun pengobatan tatu otot."Pangaruh utama LLLT nyaéta panurunan dina prosés radang, modulasi faktor pertumbuhan sareng faktor pangaturan myogenic, sareng paningkatan angiogén ...
    Maca deui
  • Tiasa Terapi Lampu Beureum Ngagancangkeun Pamulihan Otot?

    Dina ulasan 2015, panalungtik nganalisa percobaan anu ngagunakeun lampu beureum sareng infra red dina otot sateuacan latihan sareng mendakan waktosna dugi ka kacapean sareng jumlah reps anu dilakukeun saatos terapi cahaya ningkat sacara signifikan."Waktos dugi kacapean ningkat sacara signifikan dibandingkeun sareng tempat ...
    Maca deui
  • Tiasa Terapi Lampu Beureum Ningkatkeun Kakuatan Otot?

    Élmuwan Australia sareng Brasil nalungtik épék terapi cahaya dina kacapean otot latihan dina 18 awéwé ngora.Panjang gelombang: 904nm Dosis: 130J Terapi cahaya dikaluarkeun sateuacan latihan, sareng latihan diwangun ku hiji set 60 kontraksi quadricep konsentris.Awéwé anu nampi ...
    Maca deui
  • Tiasa Terapi Lampu Beureum Ngawangun Otot Bulk?

    Dina 2015, peneliti Brasil hayang manggihan lamun terapi lampu bisa ngawangun otot jeung ningkatkeun kakuatan dina 30 atlit lalaki.Panaliti ngabandingkeun hiji kelompok lalaki anu ngagunakeun terapi cahaya + latihan sareng kelompok anu ngan ukur latihan sareng kelompok kontrol.Program latihan nyaéta 8 minggu dengkul ...
    Maca deui
  • Naha Terapi Lampu Beureum tiasa ngalembereh Lemak Awak?

    Élmuwan Brasil ti Universitas Federal São Paulo nguji épék terapi cahaya (808nm) dina 64 awéwé obese di 2015. Grup 1: Latihan (aérobik & résistansi) latihan + phototherapy Grup 2: Latihan (aérobik & lalawanan) latihan + euweuh phototherapy .Studi lumangsung ...
    Maca deui
  • Tiasa Terapi Lampu Beureum Ngaronjatkeun Téstostéron?

    Ulikan beurit Hiji studi Korea 2013 ku ilmuwan ti Universitas Dankook sareng Rumah Sakit Baptis Peringatan Wallace nguji terapi cahaya dina tingkat téstostéron sérum beurit.30 beurit umur genep minggu dikaluarkeun boh lampu beureum atawa deukeut-infra red pikeun hiji perlakuan 30 menit, unggal poé salila 5 poé.“Séh...
    Maca deui
  • Sajarah Terapi Lampu Beureum - Lahirna LASER

    Pikeun anjeun anu henteu terang yén LASER saleresna mangrupikeun akronim pikeun amplifikasi Cahaya ku Émisi Radiasi Dirangsang.Laser ieu diciptakeun dina 1960 ku fisikawan Amérika Theodore H. Maiman, tapi henteu dugi ka 1967 yén dokter sareng ahli bedah Hungaria Dr Andre Mester ...
    Maca deui