. Borongan borongan infra red beureum LED Terapi Lampu Kanopi -Merican M1 Pabrik jeung Supplier|Merican

Merican Holding Grup Terapi Lampu LED Kanopi - M1

Katerangan pondok:

Merican M1 360 gelar Rotary terapi lampu kanopi.Henteu masalah iklas atanapi nangtung, anjeun tiasa ngaraosan waktos perawatan kaséhatan atanapi waktos peremajaan kulit kalayan gampang.Desain fashion Ieu fléksibel tur bisa ngahemat spasi.Kualitas High dipingpin pikeun 30000 jam hirupna, High-dénsitas dipingpin Asép Sunandar Sunarya teh Garansi pangaruh.

 

1. Pigura swiveling anu ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang pindah ti horizontal (lay-handap) atawa vertikal (stand-up) terapi lampu.

2. Desain portabel tur lightweight pikeun terapi lampu di-imah gampang.

3. Kanopi datang pinuh dirakit sarta ngan nempel kana base rolling.

4. jangkungna adjustable pikeun operasi gampang.

5. Tilu tombol sistem kontrol

Tempat lumaku:Imah, Spa, Salon Tanning, Kabugaran sareng Puseur Kaséhatan,

 


Rincian produk

Téma

1. perawatan kulit terapi lampu beureum

2. tightening kulit, rejuvenation

3. wrinkles, ngaleupaskeun pigmén

https://www.mericanholding.com/led-light-therapy-canopy-m1-product/

Mangpaat

https://www.mericanholding.com/led-light-therapy-canopy-m1-product/

1. Delivering aman, panjang gelombang kentel cahaya alami kana kulit Anjeun.

2. Ulah ngandung Arays ultraviolét.

3. Teu ngabalukarkeun kaduruk.

4. Aman pikeun sakabéh kelir sarta jenis kulit.

Pangaruh

1. Ngarangsang produksi kolagén, elastin, jeung fibroblasts.

2. RLT ningkatkeun sirkulasi, mawa langkung seueur oksigén sareng zat gizi kana sél sareng jaringan anjeun.

3. Nalika sél anjeun katandangan panjang gelombang lampu beureum, sajumlah épék regeneratif lumangsung, ngarah kana kauntungan poténsial sapertos kulit anu langkung ngora, ningkatkeun perbaikan otot, sareng ngirangan parut.

4. Ieu terapi aditif éndah pikeun jerawat, éta aman tur well-bisa ditolerir ku sagala jenis kulit jeung nada.

5. Pangaruh anti radang RLT ngabantosan ngabersihan kulit.

6. Éta ogé ngabantosan sacara alami ngirangan produksi minyak sareng tingkat baktéri dina kulit.

7. Élmu nunjukeun yen terapi lampu beureum ngajaga kolagén aya na boosts produksi anyar.

8. Eta mantuan kalawan tékstur, nada, ukuran pori, sarta wrinkles.

9. Lamun dipaké salaku diarahkeun, terapi lampu LED bisa ningkatkeun kulit Anjeun leuwih waktos.

10. Beureum LED Lampu ogé panginten ngurangan peradangan bari ngaronjatkeun sirkulasi, nu bisa masihan anjeun glow healthier.

11. Terapi noninvasive, euweuh waktu recovery diperlukeun.Anjeun tiasa tiasa neraskeun kagiatan sapopoe saatos perlakuan anjeun réngsé.

12. Panjang gelombang cahaya anu tangtu tiasa ngabalikeun waktos sareng ngabantosan anjeun katingali langkung ngora tibatan umur biologis anjeun.

13. A basajan sababaraha menit perlakuan, sababaraha kali per minggu tapi teu poean, mupus garis rupa jeung wrinkles.

14. Terapi lampu beureum nguatkeun sél pikeun ngaleupaskeun Adénosin Trifosfat atanapi ATP pikeun ningkatkeun métabolisme, regenerasi sél, sareng prosés sélulér.

15. Terapi lampu beureum ngajadikeun sékrési énergi sélular ngajadikeun paling gizi, oksigén, detoxification, tumuwuhna, sarta perbaikan dimimitian.

paraméter

Modél produk

M1 |M1 Plus

Sumber cahaya

Sumber lampu LED Taiwan

Nyolok

Standar Éropa, standar Amérika, standar Australia, standar Inggris (nurutkeun paménta nagara béda)

Warna

Bodas/Hideung

Alat cooling

No

Fungsi

Satengah kabin, 360 adjustment gelar, jangkungna bracket adjustable 20CM

Sasayogian tanaga

110V / 220V

ayeuna

2A |6A

kakuatan produk

500W |1200W

Ukuran produk

L1890 * W840 * H1200 mm

Beurat bersih

45kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami