Kolagén Tanning

  • lampu beureum solarium tanning stan F10R

    lampu beureum solarium tanning stan F10R

    MERICAN RUBINO F10R INDOOR TANNING MACHINE gaduh spéktrum épék saimbang sampurna tina UV sareng Lampu Beureum.Bisa ngahasilkeun kolagén salila waktu tanning.Ngabantosan gaduh Kulit Bronzer langkung Sehat.Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

     

    Application

    Pikeun salon tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, villas swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.

  • komérsial stand up tanning booth F11R

    komérsial stand up tanning booth F11R

    MERICAN F11R séri gaduh spéktrum saimbang sampurna pangaruh UV jeung lampu beureum.KULIT HALUS JEUNG TAN GEULIS.

    Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

     

    Aplikasi:

    Pikeun salon tanning, spa, salon kageulisan, imah, kantor.