. Borongan Merican High Energy Beureum Lampu Terapi ranjang M6 Hot Sale Pabrik jeung Supplier |Merican

ranjang terapi lampu beureum sakabeh awak relief M6

Katerangan pondok:

The Whole Body PBM Therapy Pod-M6 mangrupikeun modél unggulan sareng pilihan pikeun profésional kusabab kakuatan sareng ukuranana, paparan 360 sareng aksés gampang kana panel handap datar anu masif.M6 ngubaran sakabeh awak, ti ​​sirah anjeun nepi ka toes anjeun, sadayana sakaligus dina kirang ti 15 menit.Éta santai sareng bakal ngajantenkeun anjeun langkung saé tibatan kantos.

Tempat lumaku:klinik, wellness & Puseur Kaséhatan, Studio dental, Spa


Rincian produk

Téma

https://www.mericanholding.com/whole-body-pain-relief-red-light-therapy-bed-m6-product/

1. Fotobiomodulasi

2. Nyeri saraf

3. Rematik

4. Nyageurkeun tatu

5. tumuwuhna bulu

Mangpaat

1. 45.000 Beureum & Near-Infrabeureum Hirupna LEDs kalawan 100.000 rating jam.

2. dénsitas pangluhurna LED bead dina pasaran.

3. Unik HD 360 ° design paparan lampu.

4. kabin interior badag kalayan tungtung kabuka pikeun ngurangan claustrophobia.

5. Nganggo panjang gelombang khusus (foton) cahaya anu paling up-to-date sareng dibuktikeun sacara ilmiah dina kisaran lampu infra beureum (NIR) anu katingali beureum atanapi halimunan.

6. Pikeun relief nyeri bébas ubar jeung penyembuhan hadé ngaliwatan 'pangalusna di kelas' produk jeung jasa photomedicine.

Pangaruh

1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami