. Borongan Full Awak LED Terapi Lampu ranjang M6N Pabrik jeung Supplier|Merican

Awak pinuh LED Terapi Lampu Pesanggrahan M6N

Katerangan pondok:


  • model:Merican M6N
  • Tipe:Pesanggrahan PBMT
  • Panjang gelombang:660nm: 810nm: 850nm: 940nm
  • Radiasi:120mW/cm2
  • ukuran:2198*1157*1079MM
  • beurat:300Kg
  • Jumlah LED:18.000 LEDs
  • OEM:Aya
  • Rincian produk

    Penyembuhan dimimitian di dieu

    PhotoBioModulation Therapy PBMT nyaéta aplikasi tina Lampu Beureum & deukeut-infra red kana jaringan tatu pikeun ngurangan peradangan, nyeri kronis, ningkatkeun daya tahan imun jeung ngamajukeun regenerasi.Jeung terapi lampu Beureum boga tujuan pikeun ngajawab masalah kulit ku ngagunakeun panjang gelombang low lampu beureum.Seueur ahli yakin yén éta tiasa ngabantosan masalah sapertos kaayaan kulit, parut, sareng tanda-tanda sepuh.

    ranjang terapi lampu beureum Amérika

    KUMAHA TERAPI LAMPU BEUREU MAH?

    Nalika dikirimkeun dina panjang gelombang sareng tingkat énergi anu optimal, lampu infra red beureum sareng caket ngajaga sél awak anjeun tina karusakan oksida nitrat, anu sanés tiasa ngeureunkeun produksi ATP sél nalika anjeun setrés atanapi gering.Foton lampu beureum ngidinan sél anjeun neruskeun ngamangpaatkeun oksigén éféktif ku ngaminimalkeun nyerep oksida nitrat.Ngan terapi lampu beureum bisa ngahontal sagala jalan kana mitokondria sél pikeun merangsang penyembuhan sarta regenerasi pikeun mantuan ngaronjatkeun penampilan anjeun, kinerja, sarta sakabéh well-mahluk.

    MANGKEUN KAKUASAAN SUNDA + |NIR+

    karasa kakuatan lampu beureum

    Téknologi anu dipaténkeun éksklusif kami ngahontal campuran sampurna tina 5 panjang gelombang cahaya anu béda-béda anu nawiskeun mangpaat terapi pikeun rupa-rupa aplikasi sareng penetrasi anu langkung jero pikeun hasil anu maksimal.Studi ilmiah éksténsif mastikeun yén ieu ngabantosan nyiptakeun lampu terapi LED anu paling maju sareng kuat anu kantos dirarancang.

    spéktrum

    MANFAAT MAKE LAMPU TERAPI LAMPU MERAH

    NGARANGSANGKEUN BULU
    • · Ngarangsang sél stém dina folikel rambut pikeun ngadorong pertumbuhan aktip
    Ningkatkeun kaséhatan kulit
    • · Ngahasilkeun produksi kolagén
    • · Ngaronjat perbaikan jaringan
    • · Ngurangan penampilan garis-garis halus, kedutan, sareng tapak tatu
    Ngamajukeun kaséhatan sélular
    • · Ngarangsang produksi kolagén
    • · Kakuatan rambut sareng ningkatkeun élastisitas kulit
    • · Ngaronjatkeun kaséhatan jaringan konéktif
    Ningkatkeun sirkulasi
    • · Dilates pembuluh darah pikeun ngaronjat aliran
    • · Ngajagi sél getih beureum sareng trombosit
    body_graph
    Ngurangan waktos recovery
    • · Ngagancangkeun perbaikan otot
    • · Ngarangsang mitokondria sareng sél stém pikeun pamulihan anu langkung gancang
    Ngurangan peradangan
    • · Nenangkeun nyeri otot, nyeri sendi sareng rematik
    • · Ngagampangkeun gejala anu aya hubunganana sareng panyakit otoimun, tulang tonggong sareng tatu otak traumatis
    Ningkatkeun kasuburan
    • · Ningkatkeun produksi téstostéron
    • · Bisa ngarangsang kelenjar pineal otak
    Ngurangan nyeri
    • · Ngagampangkeun kaku sareng nyeri sendi
    • · Ngurangan peradangan
    • · Ngurangan kejang otot sareng ningkatkeun aliran getih

    PARAMETER PRODUK

    MODEL

    M6N

    JENIS LAMPU

    LED

    PANJANG gelombang garapan

    630nm, 660nm, 810nm, 850nm, 940nm

    Kamampuhan pikeun mandiri ngadalikeun unggal panjang gelombang upami diperyogikeun

    IRRADIANCE

    120mW/cm2

    kontrol adjustable 1-120W / cm2

    DIREKOMENDASIKAN WAKTU PERAWATAN

    10-20 mnt

    JUMLAH DOSIS DINA 10 MENIT

    60 J/cm2

    MODÉO OPERASI

    Gelombang kontinyu leres;

    Variabel pulsa 1-5000Hz dina 1 Hz increments;

    Kamampuhan pikeun ngarobah pulsa;

    WIRELESS TABLET CONTROL

    Kamampuhan pikeun ngatur sababaraha sistem;

    Kamampuhan pikeun nyetél sareng nyimpen protokol;

    Kamampuhan pikeun ngadalikeun ti meja hareup;

    SPESIFIKASI PRODUK

    2198mmX1157mmX1079mm (katutup)

    Beurat Net: 300Kg

    Kapasitas Beurat: 300Kg

    SYARAT LISTRIK

    220-240VAC 50/60Hz

    30A fase tunggal

    FITUR

    360 perlakuan gelar

    panels reflektif

    Distribusi cahaya homogen

    Sistim cooling hawa

    Roda handap pikeun mobilitas

    Diwangun-di spiker Bluetooth

    HARANSI

    2 taun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami