. Borongan Merican Rubino F10R indoor komérsial lampu Beureum Tanning Pesanggrahan Factory na Supplier|Merican

lampu beureum solarium tanning stan F10R

Katerangan pondok:

MERICAN RUBINO F10R INDOOR TANNING MACHINE gaduh spéktrum épék saimbang sampurna tina UV sareng Lampu Beureum.Bisa ngahasilkeun kolagén salila waktu tanning.Ngabantosan gaduh Kulit Bronzer langkung Sehat.Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

 

Application

Pikeun salon tanning, klub, imah, spa, puskesmas, puseur manajemén kulit, villas swasta, rumah sakit bedah plastik, jsb.


Rincian produk

Ihtisar

Seri F10R (Rubino) mesin tanning kaséhatan asalna tina desain Jerman, kalawan penampilan streamlined, kalawan rasa téhnologi sarta kualitas luhur.Éta ngagunakeun sumber cahaya Rubino panganyarna anu dikembangkeun ku Cosmedico di Jerman.Dumasar hasil panalungtikan panganyarna, lampu ieu ngagabungkeun hasil tanning sampurna kalawan spéktrum beureum sengit.Sebaran spéktral saimbang sakabéhna ningkatkeun pigmentasi langsung nepi ka 50%.Cosmedico RUBINO mangrupikeun campuran sampurna tina UV sareng lampu beureum.Tanning éfisién, ramah-kulit sareng ngahasilkeun rarasaan anu pikaresepeun nalika sareng saatos aplikasi.

Fitur

1. Ngadopsi asli Jerman Cosmedico Rubino sumber lampu husus pikeun tanning lampu beureum kalawan éféktif tinggi;

2. Sebaran spéktral saimbang sakabéh na ngaronjatkeun pigmentation langsung nepi ka 50%.

3. Sistem sirkulasi hawa Siklon diadopsi sangkan angin tiis éksternal ngurilingan awak ti handap ka luhur pikeun ngaronjatkeun kanyamanan awak manusa;

4. Sistim panyalindungan sirkuit bebas, desain base dipisahkeun, éféktif ngajamin kasalametan operator jeung pamaké;

5. Dilengkepan sistem sora Sakuliling, ngarojong Bluetooth;

6. Sistem kontrol éléktronik lengkep sareng waktos, pamundut, mémori, sareng fungsi sanésna;

7. Jieun lingkungan nyampurkeun swasta jeung nyaman ku seamlessly struktur;

8. Dilengkepan ballast induktansi-daya tinggi canggih, kinerja stabil, sarta hirup layanan panjang.

Parameter

Modél Item

F10R

Lampu Qty.

52 pipah

Sumber Cahaya

Jérman Cosmedico Cosmolux RUBINO R

Tambih deui

Tanpa

Warna Panel

Hideung |Bodas

Alat cooling

Overhead Tilu Gears Sistem Aliran Udara Langsung

Struktur

Nangtung, Dasar dipisahkeun, Struktur Seamlessly

Sistim kontrol

Sistim kontrol High-tungtung, Extrocontrol

Voltaseu

220V |380V

Ayeuna (380V)

24.6A

Kakuatan

9,36Kw

Ukuran

L1260 * W1230 * H2320 mm

NW

290Kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami