. Borongan MERICAN F11R ENERGI TINGGI RUBINO RED LIGHT TANNING BOOTH Pabrik jeung Supplier|Merican

komérsial stand up tanning booth F11R

Katerangan pondok:

MERICAN F11R séri gaduh spéktrum saimbang sampurna pangaruh UV jeung lampu beureum.KULIT HALUS JEUNG TAN GEULIS.

Tanning tradisional nganggo lampu biru sareng ngan ukur ngarobih warna kulit.Pikeun Rubino UV jeung lampu beureum aya dina kombinasi sampurna jeung dina rasio konstan emas.Éta ogé tiasa ningkatkeun masalah kulit nalika Tanning.

 

Aplikasi:

Pikeun salon tanning, spa, salon kageulisan, imah, kantor.


Rincian produk

Tinjauan produk

ranjang tanning MERICAN F11R boga spéktrum saimbang sampurna épék UV jeung lampu beureum pikeun kulit mulus tur tan geulis.spéktrum lampu beureum na ngaronjatkeun UV-kasaluyuan sahingga ogé faktor ngarasakeun-alus salila aplikasi.

Fitur produk

1. Signifi cantly ningkat pigmentation langsung

2. prosés tanning smoother

3. Leuwih lila samak geulis

4. Ningkatkeun kasaluyuan UV

5. Perlindungan sél ngalawan radikal bébas

6. Aktipkeun suplai oksigén kana kulit

7. Stimulasi métabolisme kulit

8. Kulit lemes jeung refreshing karasaeun

9. Faktor ngarasa-alus tinggi

Parameter produk

Modél Item

F11R

Lampu Qty.

54 pipah

Sumber Cahaya

Cosmlux RUBINO R65 180W 2.0M

Panjang Lampu

2 méter

Daya Lampu

180 Watt / tube

Tambih deui

Teu kaasup

Warna Panel

Hideung |Bodas atanapi ngaropéa

Alat cooling

Overhead Tilu Gears Sistem Aliran Udara Langsung

Struktur

Nangtung, Dasar dipisahkeun, Struktur Seamlessly

Sistim kontrol

Sistim kontrol High-tungtung, Extrocontrol

Voltaseu

220V |380V

Ayeuna (380V)

24.6A

Kakuatan

9,36 Kw

Ukuran

1400 * 1400 * 2400 (L * W * H) mm

NW

310 Kg


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami