. Borongan Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4 Pabrik jeung Supplier|Merican

Imah Full Body Photomodulation Terapi Pesanggrahan M4

Katerangan pondok:


  • model:PBMT M4
  • Jumlah LED:11616 LEDs
  • kakuatan LED:1,2 KW
  • Voltaseu:110-240V / 13A
  • Panjang gelombang:660nm + 850nm
  • Sesi:20 mnt
  • Beurat bersih:100 Kg
  • ukuran:1920 * 850 * 850 MM
  • Rincian produk

    Merican PBMT Téhnologi

    Multi-panjang gelombang LED System

    Merican PBMT M4 ngagabungkeun 4 panjang gelombang terapi optimal pikeun ngahasilkeun hasil maksimum.

    • 660nm Lampu Beureum
    • 810nm Caket Infrabeureum Cahya
    • 850nm Cahya Infrabeureum Deukeut
    • 940nm Caket Infrabeureum Cahya

    Pilih Model Operasi

    PBMT M4 boga dua model operasi pikeun perlakuan ngaropéa:

    (A) Mode gelombang kontinyu (CW)

    (B) Modeu pulsa variabel (1-5000 Hz)

    Sababaraha Increments Pulsa

    PBMT M4 bisa ngarobah frékuénsi lampu pulsed ku increments 1, 10, atawa 100Hz.

    Kontrol bebas panjang gelombang

    kalawan PBMT M4, Anjeun bisa ngadalikeun unggal panjang gelombang bebas pikeun dosage sampurna unggal waktu.

    Dirancang Estetika

    PBMT M4 boga éstétika, desain upscale kalawan kakuatan sababaraha panjang gelombang dina mode pulsed atawa kontinyu pikeun kombinasi sampurna bentuk jeung fungsi.

    Tablet Kontrol Nirkabel

    A tablet nirkabel ngadalikeun PBMT M4 tur ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun sababaraha unit ti hiji tempat.

    Pangalaman Nu Penting

    Merican nyaéta sistem photobiomodulation awak pinuh dijieun tina pondasi téhnologi laser médis.

    Photobiomodulation pikeun Full Body Wellness

    Terapi Photobiomodulation (PBMT) mangrupikeun pangobatan anu aman sareng mujarab pikeun peradangan anu ngabahayakeun.Nalika peradangan mangrupikeun bagian tina réspon imun alami awak, peradangan anu berkepanjangan tina tatu, faktor lingkungan, atanapi panyakit kronis sapertos rematik tiasa nyababkeun karusakan permanén pikeun awak.

    PBMT mantuan ngurangan peradangan sakuliah awak ku stimulating prosés penyembuhan alam awak pikeun ubar radang jeung ngalereskeun karuksakan.PBMT kabuktian:

    • Ningkatkeun acuity méntal
    • Ningkatkeun produksi kolagén, ningkatkeun élastisitas kulit sareng penampilan
    • Ngaleungitkeun nyeri otot sareng nyeri gabungan minor
    • Ngatur sintésis radikal bébas sareng ngirangan épék stres oksidatif
    • Ngamajukeun pilihan kabersihan bobo pikeun wengi anu tenang

    PBMT promotes wellness awak pinuh ku enhancing prosés alam awak pikeun penyembuhan.Lamun cahaya diterapkeun kalawan panjang gelombang katuhu, inténsitas, jeung lilana, sél awak meta ku ngahasilkeun leuwih énergi.Mékanisme utama anu dianggo Photobiomodulation dumasar kana pangaruh cahaya dina Cytochrome-C Oksidase.Akibatna, unbinding oksida nitrat jeung sékrési ATP ngabalukarkeun ningkat fungsi sélular.Terapi ieu aman, gampang, sareng kalolobaan induvidual henteu ngalaman efek samping anu ngarugikeun.

    Parameter produk

    MODELM4
    JENIS LAMPULED
    PANJANG gelombang garapan
    • 630nm, 660nm, 810nm, 940nm
    • Kamampuhan pikeun mandiri ngadalikeun unggal panjang gelombang upami diperyogikeun
    IRRADIANCE
    • 120mW/cm2
    • kontrol adjustable 1-120W / cm2
    DIREKOMENDASIKAN WAKTU PERAWATAN10-20 mnt
    TOTAL DOSIS 10 MENIT60 J/cm2
    MODÉO OPERASI
    • Gelombang kontinyu leres
    • Variabel pulsa 1-5000Hz dina increments 1Hz
    • Kamampuhan pikeun ngarobah pulsa
    WIRELESS TABLET CONTROL
    • Kamampuhan pikeun ngatur multi sistem
    • Kamampuhan pikeun nyetél sareng nyimpen protokol
    • Kamampuhan pikeun ngadalikeun ti meja hareup
    SPESIFIKASI PRODUK
    • 2198mm * 1157mm * 1079mm (katutup)
    • beurat net: 300Kg
    • kapasitas beurat: 300Kg
    SYARAT LISTRIK
    • 220-240VAC 50/60Hz
    • 30A fase tunggal
    FITUR
    • 360 perlakuan gelar
    • panels reflective
    • distribusi cahaya homogen
    • Sistim cooling hawa
    • roda handap pikeun mobilitas
    • spiker Bluetooth diwangun-di
    HARANSI2 taun

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami